Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kristen Stewartnak vámpírfóbiája van

2009.11.29

Kristen Stewartnak vámpírfóbiája van

 

Ez érdekes. Kristen egy vámpírokkal teli filmben játszik, ráadásul a karaktere szerint ő maga is vérszívóvá akar válni. Közben pedig retteg a mitologikus lényektől. Nem is akármennyire. Minden létező módon védekezik ellenük.

 

Az Alkonyat és az Újhold Bellája állítólag retteg a vámpíroktól. Annyira, hogy otthon mindenhová fokhagyma füzéreket tett, hogy megelőzze a vérszívók invázióját. Bár az egész otthona bűzlik az egyébként egészséges zöldségtől, ez őt a legkevésbé sem zavarja. Még a hálószobája ajtaját is ez díszíti.

Ez azért önmagában is elég vicces: ha valaki fél a mesebeli lényektől, akkor miért vállal el egy olyan filmszerepet, ami hemzseg azoktól a szörnyektől, amiktől retteg. Ráadásul pont egy ilyen lénybe - a Robert Pattinson által játszott Edward Cullenbe - szeret bele a szerepe szerint. Sőt, hogy fokozzuk ezt, még ő maga is vámpírrá akar válni. Akkor most miről beszélünk? Elképzelhető, hogy a  különféle fóbiák legyőzéséhez elég egy busás összeget meglengetni Kristen orra előtt? Ami biztos, a vámpíroktól való félelme már jóval Bella szerepének elvállalása előtt is megvolt. Szóval…akkor most mi van?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.