Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


8 legjobb hely a randihoz

2009.12.29

1,a klasszikus:MOZI

A fiuk többségének elösször a mozi jut eszükbe ha helyet kell választani.A mozi egyben közös élmény is hiszen utána magáról a filmröl is beszélhettek majd...

Elönye: a sötétben az emberek többsége közelebb engedi magához a másikat,mint a világosban.Igy egy hatalmas pattogatott kukoricás dobozba nyulkálva;véletlen szerüen"megfogjátok egymás kezét.

Hátránya:A randi után inkább arra emlékszel majd,milyen filmet láttál,de fiut nem biztos h jobban megismered.

2, a menő:KÁVÉZÓ

Tökéletes helyszin,ha igazán kiváncsiak vagytok egymásra.Igy lehet leggjobban megismerni a másikat.Hiszen egymás szemébe néztek és orákon keresztül csak beszélgettek.

elönye:egy nugis sarok a kávézoban,vagy nyáron egy asztal a kávézó teraszán azt az élményt adja,hogy ti ketten ültök a nagy forgatag közepén ás csak egymásra figyeltek.

hátránya:ha nem vagytok szoszátyárok,akkor felejsétek el ezt a randi helyszint.Ha két-három mondat után kinos csöndekkövetkeznek,még nem kell megijedni,de ha több orán át csak kukán ültök egymás melett,annak nincs semmi értelme.

3,a sprotos:USZODA ÉS STRAND

 Füleg nyáron izgalmashelyszin,de ha valaki rendszeresen jár uszodába akkor tudja,h télen is megfordulnak arra a jo pasik...

Elönye:Egy biztos a fürdö ruha nem takar sokat.Ezért mindeki eldöntheti tetszk-e neki az illető.Ezenkivül könnyebb hozzá kerülni a lubizkolás közben....

hátránya:Nem éppen gátlásos emberek találták ki.Aki szégyenlös vagy nem nagyon mutogatja magát egy zál bikiniben annak nagy parát jelent.Jobb ha ök nem eröltetik!

4,szorakoztató:JÉGPÁLYA

Tipikus téli helyszin,annak viszont első számu.Elö a korikkal és irány a befagyott to! vagy a jégpálya...!Ha másra nem is sportolásra tökéletes.

elönye:Sehol se tudsz ilyen egyszerüen és persze "véletlenül" a kiszemelt fiud kezeibe esni.Plusz ha a srác jobban tud korizni,mint te, akkor estleg rákra járhatnál hozzá.Ez felejthetetlen emlék lessz majd.

hátránya:A korcsolyázás inkább csoportos,baráti program.Ha egy édes ketten délutánt akarsz ne ezt a helyet válaszd!

5,a praktikus:SULI

Az egész napokat egy helyen töltitek,igy akármikor találkozhattok.St,ha a fiu ugy dönt h megvár az utolso orád utá és haza kisér nem kell messzi mennie.

elönye:Ha egy suliba jártok rengeteg közös témátok lehet.Npközben is többször összefuthattok.Iet mond majd:randi a büfénél??MEghivhatlak egy kolára??Ki tudna ellenálni egy ielyen felkérésnek?

hátránya:Ki halott már arrol,hogy a suliban valaki oldott és kedélyes tujdon beszélgetni a kiszemelt pasival,senkis e szeretné kitenni magát az osztálytársai szekálásának.Tul sok a zvaro tényezö.jobb,ha a randi a suli falain KIVÜl zajlik.

6,a lusta:OTTHON

Ha ugy döntesz a legkényelmesebb megoldás ha a fiu feljön hozzád vagy te hozzá akkor rajta!

elönye:Biztosan emgismeritek egymsát hiszen a szoba berendezése midnet elárul a lakojárol.Otthon feszteelnül mnozoghatsz,betöltheted a vendégláto szerepét.És nem utolso szempont,h magatokra csukhatjátok a szobátok ajataját...

7,romantikus:PARK

Egy szép napos délutánon még a tél kellös közepén is, jol esik a séta.Föleg ha egy helyes fiu is veled tart.

elönye:Séta közben nagyokat lehet beszélgetni.Ha például van kutyája lehet a étálás alibije.A kutyussal játsazni is lehet és igy sokkal könnyebben oldodnak a gátlások. A szabadban lenni,évszaktol függetlenül nagyon jó.Hisz beszélgetés közben szép helyeken járhatok.Ha pedig megszomjaztok beülhettek valahova...

+8 a trendi: BEVÁSÁRLOKÖZPONT

Kénylemes és menő.Ha már ugyis mindennap megfordultok a plázában,ismerös telep.

elönye: Rengeteg kávézo,gyorsétterem,kajálda van egy helyen,igy a nagy shoopingolást össze lehet kötni egy randival is.

hátránya: Sok a nyüzsgés és taán van több helyszin is ami fantázia dusabb....

 

                 Dóry: sorry a helyesírási hibákért :) ♥.♥

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.