Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


a forgatásról (:

2010.06.24

A H2O-t elég nehéz volt leforgatni.Főleg a víz alatti jeleneteket,plusz a kamerabeállás és a lányok ruháinak a megvilágítása.De nehézségett okozott még a fürdőszobai jelenetek leforgatása is.

 Kép  

 

                              Kép

 

 A lányok jelmezét nagyon nehéz volt megcsinálni.Képzeljétek el azt a sok aranyszínű pikkelyt mire fellvarják az uszonyra.De nem is volt ám könnyű a jelmez és ráadásul a forgatás ideje alatt a lányok nem vehették le a jelmezt mivel elég sokat forgattak a tengerparton.

 Kép Kép
 

Az első képen éppen Cleo toppját igazítják a második képen a sellőfarkat rakják rá és a harmadik kép a forgatási szünetben van.

Kép     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vízalatti felvételek sem voltak könnyűek.Ehhez a stáb külön medencét építtetett.Plusz hogy a vízalatt a kamerét elég nehéz kezelni.Meg persze a lányoknak levegőért is felkell jönni.Az egyik részben amikor Ms.Chathem hajója elsüjjed az nem más mint egy vízbe lógatott félház(fabódé).

Kép Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cleo víz alatti jelenete                                                          

Volt még a filmeseknek dolguk.Hiszen a lányok sokat fotózkodtak delfinekkel.Ezek nagyon intelligens állatok de azért be kell őket idomítani.Ezen a képen is a lányok vannak egy delfinnel.

 

 

Kép    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

anarcs táncsics mihály utca 16

(Hamza Mária Magdolna, 2012.02.29 21:30)

Kérlek csináljátok meg a farkat nekem nagyon tetszik!!!:)