Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LG telefonok!

2010.06.23

1.- LG kp500

 

-Automatikus kiejlző elforgatás
Az automatikus kiejlző elforgatás az LG által is alkalmazott intelligens mobiltelefonos funkció. Oldal irányba fordítva a mobiltelefont (képnézegetés, internet böngészés vagy üzenetküldéskor) a mozgásérzékelők segítségével automatikusan horizontális nézetre vált. Fényképezőgép módban széles tájképeket és panorámaszerű képeket készíthet. Üzenetküldési módban a képernyőn megjelenő QWERTY billentyűzettel készíthet játszi könnyedséggel szöveges üzenetet.
-Testre szabható Widget-ek
A widget*-eknek köszönhetően a felhasználók saját, testreszabott mobilkörnyezetet alakíthatnak ki készülékük érintésvezérelt kezelőfelületén, hasznos mini-alkalmazásokkal (időjárás, naptár, zenelejátszó, fényképgaléria stb.) testre szabhatja a mobiltelefon kezelőfelületét. (*olyan ikonok, amelyek előre meghatározott alkalmazások gyors elérését teszik lehetővé)
-Kézírás és érintőceruza
A mobiltelefon vázába rejtett érintőceruzával egyebek mellet kézírásos üzeneteket készíthet és küldhet, kézírás-felismerővel adott betűtípusúvá alakíthatja a kézírást, valamint fényképeket szerkeszthet.    
-M-Toy játékok
Az LG M-Toy játékai cseppet sem hasonlítanak a többi mobiltelefonon található egydimenziós játékokhoz. Az M-Toy a kézmozdulataira reagáló beépített mozgásérzékelő alapján egyedülálló és lebilincselő mobiltelefonos szórakozásban részesíti. A készülék forgatásával, mozgatásával és pörgetésével játszhat jobbnál jobb játékokat (pl. horgászós és darts játékokat), közben különleges látványban, hangokban és mozgásban gyönyörködhet.
-3 inches teljes érintőképernyő
A széles méretaránynak köszönhetően nagyobbá, mozgalmasabbá válnak a képek. Néhány érintéssel, húzással és görgetéssel számos különböző tartalomhoz hozzáférhet.
 

 

 

 

2.- LG gw620:
-Oldalirányban csúsztatható 5-soros QWERTY billentyűzet
Használja ki az oldalirányban csúsztatható 5-soros QWERTY billentyűzet előnyeit a szövegbevitelnél.
-Google csomag
Útközben sem kell megválnia a Google-tól. Egy LG Google telefonnal egyebek mellett az interneten való keresésre, e-mailezésre, blogolásra, valamint fényképek és videók feltöltésére is van lehetősége.
-Teljes érintőképernyő
A készülék gyorsan reagáló teljes érintőképernyős kezelőfelületének köszönhetően a nagy felbontású LCD kijelzőn kényelmesen váltogathat a telefonos funkciók között.
-Multimédiás tulajdonságok
- 5MP kamera autófókusszal és LED vakuval;
- DivX, Xvid támogatás;
- MicroSD bővíthetőség;
- 3.5mm jack csatlakozó
3.- LG chocolate bl40
-4 inches szélesképernyős teljes érintőkijelző
A képernyő megszokottól eltérő 21:9 képméretaránya egyedülálló megjelenésűvé teszi a telefont.
-Osztott képernyős kezelőfelület
Az osztott képernyős kezelőfelület a számítógépekre emlékeztető felületet emel át a mobilok világába, és az ablakok váltása nélkül teszi lehetővé két képernyő egyidejű megtekintését.
-Teljes webes megjelenítés
Internetes oldalak megjelenítése hasonló nézetben, mintha asztali számítógépén böngészné azokat.
-Panoráma élmény
A készüléken minőségvesztés nélkül élvezhetők a 4 inch széles képernyőre optimalizált vizuális tartalmak, mint például videók (többek között DivX és Xvid), weboldalak, illetve fényképek.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nincsen@indamail.hu

(valahol... Európába, 2010.08.06 13:56)

dejook.=D köszi a simskodokat.! =):D

ennyi... :D

(éhgiose, 2010.06.24 11:38)

nagyon teccik az oldalad :D